Könyveink

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

15 költő és novellista antológiája
(Balázs Krisztina, Erdei Lilla, Falusi Márton, Follinus Anna, Győr Vera, Kovács Judit, Kovács Koppány, Murányi Zita, Nagy Cili, Renczes Cecília, Szondai Szandra, Váradi Péter, Veres Máté, Viola Szandra és Weisz Anett művei)

Az Új Átlók Művészeti Társaság és a Stádium Kiadó harmadik, közös antológiája. Egy újabb tehetségkutató pályázat anyagából fedez fel új alkotókat Kárpáti Kamil és szerkeszti ezt a korunkban megint csak egyedülálló kötetet.


A Vesztőhely és menedék c. antológiában összesen 15 alkotó jut szóhoz, közülük 11 még a huszadik életévét sem töltötte be (16-19 évesek!). A Gérecz Attila-díjasok közül: Nagy Cili, Váradi Péter, Follinus Anna, Falusi Márton, szerepelnek, a régi „stádiumos” Renczes Cecíliával együtt. A most felfedezettek közül nagy egyéniség, s magasan kiemelkedik Erdei Lilla (mindössze 16 éves!), két novellájával. Még sokat fogunk hallunk róla!


Murányi Zita, aki a Kövek szülnek virágot c. antológiában tűnt fel, ezekkel az írásaival ismét bizonyítja tehetségét.Kapcsolódó anyagok:


Kárpáti Kamil: Vesztőhely és menedék - utószó »
Címkék: Antológia